Sievaladvocaten.nl

Advocaat Heerhugowaard Langedijk e.o.

Juridische hulp nodig?
072 - 781 0000

Over ons

 Vraag of juridisch conflict? Leg uw probleem voor aan een advocaat van Sieval Advocaten!

Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij in het familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een advocaat van Sieval Advocaten.

 

mevrouw mr. W.L. (Wendy) Sieval

Mevrouw mr. W.L. Sieval heeft een advies- en procespraktijk binnen het familie- en jeugdrecht en arbeidsrecht. mr. Sieval heeft haar studie Nederlands Recht afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en heeft aldaar de masters privaatrecht en strafrecht gevolgd. Voordat mr. Sieval enkele jaren geleden werkzaam werd als advocaat te Heerhugowaard heeft zij als waarnemend griffier gewerkt op de rechtbank te Alkmaar en als jurist bij een gerenommeerd advocatenkantoor te Amsterdam. Daarnaast heeft mr. Sieval onderdeel uitgemaakt van het bestuur van het pleitgezelschap van de Vrije Universiteit te Amsterdam en het bestuur van de Jonge Balie voor advocaten binnen arrondissement Noord-Holland. Daarnaast heeft zij zich op vrijwillige basis ingezet voor de Rechtswinkel te Heerhugowaard.

mr. Sieval is lid van de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR)

 

 

mevrouw mr. L. (Lindsay) van Halderen

Mevrouw mr. L. van Halderen is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Gedurende haar studie heeft zij bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Zij heeft daarnaast stage gelopen bij Spong Advocaten in Amsterdam en heeft zich als vrijwilligers ingezet voor de Rechtswinkel Noord-Holland. Mevrouw van Halderen houdt zich zowel graag bezig met privaatrechtelijke vraagstukken als strafrechtelijke. Zij heeft een advies- en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op personen en familierecht, evenals binnen het strafrecht.

mr. van Halderen is betrokken, gedreven en ambitieus en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor haar cliënten. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzelt zij niet om te procederen. mr. van Halderen is Lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

 

mevrouw Y. (Yodah) Bruin

Mevrouw Y. Bruin is sinds 2016 verbonden aan Sieval Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Naast haar juridische werkzaamheden schrijft mevrouw Bruin juridische artikelen voor wetenschappelijke tijdschriften.

 

mevrouw S. (Sasha) Lok

Mevrouw Lok is sinds 2019 werkzaam bij Sieval Advocaten als juridisch secretaresse.

 

mevrouw A. (Annabel) Abelman

Mevrouw Abelman is sinds 2019 werkzaam bij Sieval Advocaten en verricht ondersteunende werkzaamheden op ons secretariaat.

 

 

Afspraak maken?

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek? Bel ons op 072 – 781 0000 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Neem contact op!

Neem contact met ons op: